FOTO/ ȘTIREA TA: Ce mai semnalează albaiulienii – La Alba Mall plouă cu… geamuri, gropile din oraș se astupă cu lopata iar la Gară avem peisaj din… Siria

Mai mulți cititori ne-au semnalat situații neplăcute din oraș. Unul dintre aceștia ne-a trimis poze de la centrul comercial Alba Mall cu mesajul: ”Au picat de pe acoperis câteva geamuri groase… mă gândeam că ar fi bine ca dvs. să atrageți atenția conducerii, poate chiar poliției, până nu cad în cap la careva sau direct în parbrizul unor mașini mașini”:

Altul a surprins ”campania de asfaltare cu… lopata, din centrul municipiului”:

”Pentru cine crede că imaginile vin dintr-o zona de conflict, gen Siria, se înșeală. E zona din fața gării Alba Iulia.Tot stau și mă întreb, oare cu ce impresie rămâne un turist care vine pentru prima dată cu trenul să viziteze frumosul nostru oraș?”, a scris un alt abaiulian.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Haules Baules 2 aprilie 2018 at 20:57

Informatie pentru habarnisti: in perioada asta a anului, cand statiile de asfalt inca nu sunt puse in functiune, singurul mod de a astupa gropile e folosind asfalt rece din punga, dupa cum se vede si in poza. Atata timp cat se acopera groapa, din partea mea pot si dansa pe ea ca sa niveleze zona. Frezarile si asfaltarile, mai la vara.

dolfi 2 aprilie 2018 at 21:04

Molu (exact, molu. Mall nu-i putem zice) e proprietate privata. E treaba actionarilor ce fac, banu sa iasa.

Asfaltare – merge si asa – desi avem clima mult mai blanda decat statele nordice platim asfaltari scumpe, dese si de proasta calitate.

Gara: e o zona ce trebuie “pusa in valoare”, scoasa in “evidenta”, centenar, firme de partid(e), prietenii stiu de ce. etc. etc

Dora 2 aprilie 2018 at 22:37

Dar mizeria n-o vede nimeni? Intrarea in Alba Iulia (din orice directie), zona limitrofa Kaufland, Profi (spatiul public, sa fie clar!), gara (offf!), spatiile dintre blocuri si…pot continua mult si bine, arata mizerabil! Dar ne batem cu pumnul in piept ca stam in a doua capitala! Vai de ea!

Eu 3 aprilie 2018 at 10:15

Votati in continuare cu nea mustata havalika si stati doar in celebra cetate austriaca…in rest nu exista nimic!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...