Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Capcană pentru pietoni, pe un trotuar din Alba Iulia – ”Dacă nu sunteți atenți, cădeți într-o groapă adâncă de 2 metri!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mare atenție dacă circulați pe trotuarul de pe Calea Moților, din Alba Iulia, altfel vă puteți întâlni cu o groapă adâncă de 2 metri – după cum avertizează un cititor al publicației ziarulunirea.ro

Potrivit pozelor trimise de acesta, ”capcana” pentru pietoni se află pe segmentul dintre sensul giratoriu din apropierea primăriei și cel de la intersecția cu str. Horea. La locul indicat câteva pavele s-au surpat iar altele sunt la doar un pas de-a o lua ”la vale”.

”Daca urci pe Str.Moților, mai sus de sensul giratoriu, s-ar putea să ai ghinionul să cazi într-o groapă adâncă de vreo 2 m, chiar pe trotuar”, este mesajul care însoțește imaginile.

–––––––––––––
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea