FOTO/ ȘTIREA TA: Capcană pentru pietoni, pe un trotuar din Alba Iulia – ”Dacă nu sunteți atenți, cădeți într-o groapă adâncă de 2 metri!”

Mare atenție dacă circulați pe trotuarul de pe Calea Moților, din Alba Iulia, altfel vă puteți întâlni cu o groapă adâncă de 2 metri – după cum avertizează un cititor al publicației ziarulunirea.ro

Potrivit pozelor trimise de acesta, ”capcana” pentru pietoni se află pe segmentul dintre sensul giratoriu din apropierea primăriei și cel de la intersecția cu str. Horea. La locul indicat câteva pavele s-au surpat iar altele sunt la doar un pas de-a o lua ”la vale”.

INFORMARE COVID-19

”Daca urci pe Str.Moților, mai sus de sensul giratoriu, s-ar putea să ai ghinionul să cazi într-o groapă adâncă de vreo 2 m, chiar pe trotuar”, este mesajul care însoțește imaginile.

—————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...