FOTO/ ȘTIREA TA: ”Când nu îți ajunge un singur loc, parchezi pe două!”, la Alba Mall

Șoferul mașinii din poză, ori a vrut să se facă remarcat, ori a vrut să fie sigur că prinde 2 locuri de parcare înainte să se aglomereze, e prea comod și a vrut să fie cât mai aproape de intrarea în centrul comercial Alba Mall, din Alba Iulia.

ELIT

Dacă este prima variantă, i-am împlinit dorința, la rugamintea unui cititor al publicației ziarulunirea.ro care a trimis pe adresa redacției fotografia împreună cu mesajul: ”Când nu îți ajunge un singur loc, parchezi pe două!”.

De celelalte două variante, cel mai probabil, se va ocupa opinia publică.

——————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Albaiulian 2 decembrie 2017 at 15:54

Mai bine ați fotografia locurile pt persoanele cu handicap din fata mall-lui ,care sunt ocupate zilnic de BMW-rile patronilor cafenelelor din zona.

mm 2 decembrie 2017 at 17:32

pai ce, patronii aia nu sunt handicapați? mintal.

Eu 2 decembrie 2017 at 18:28

Pai e normal,doar am masina ghermana,fac ce vreau.

mike 3 decembrie 2017 at 1:24

Voi ori sunteti daltonisti ,ori ati uitat ochelarii acasa– Parcarea e de toata gluma — daca nu marcati locurile cu ceva distinct la culoare –sigur ca putem gresii fiecare din noi– MARCAJE FRATIORILOR APOI — CRITICATI –Eu unul nu-l blamez pe om — Tu cel cu reclamatia esti unul care vineaza greseli — dar vineaza pe cele care merita sa fie vinate– ori esti unul care se vrea bagat in seama??

mm 4 decembrie 2017 at 7:44

Marcajul se vede destul de bine. probabil si tu esti unul din ghertoiii care fac la fel.

Comentariile sunt oprite