Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Bărbat surprins de o cameră de supraveghere pedalând pe o bicicletă furată din parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Îl recunoașteți?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un albaiulian căruia i s-a furat bicicleta, în urmă cu două săptămâni, din parcarea supermarketului Kaufland, din Alba Iulia, cere ajutor cetățenilor, pentru identificarea hoțului. El a postat pe rețeaua de socializare imagini surprinse de o cameră de supraveghere, cu un bărbat despre care spune că pedala pe bicicleta sustrasă.

”Acest individ ne-a furat bicicleta din parcare de la Kaufland Alba-Iulia. Dacă îl recunoaște cineva va rugam sa ne ajutați cu informații ca să putem prinde hoțul. Va rog distribuiți mai departe ca să-l putem gasi. Mulțumesc”, a scris albaiulianul pe Facebook.

Se pare că bicicleta a fost furată în data de 10 martie și, din cauză că autoritățile nu au reușit să-l găsească pe cel care a sustras-o, păgubitul le cere ajutor concetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea