Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Au început lucrările pentru pietruirea Talciocului Tara, din Alba Iulia: Participanții își vor putea lăsa acasă cizmele de cauciuc

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO ȘTIREA TA| Au început lucrările pentru pietruirea Talciocului Tara, din Alba Iulia: Participanții își vor putea lăsa acasă cizmele de cauciuc

În cursul zilei de duminică, 20 noiembrie, la Talciocul Tara din Municipiul Alba Iulia participanții au fost întâmpinați de efectele negative ale vremii ploioase, ceea ce a creat adevărate nemulțumiri ale cumpărătorilor.

Astăzi, 23 noiembrie, au început deja lucrările la Talciocul Tara, pentru ca această problemă să fie remediată, astfel a fost adus pietriș, pentru ca pe viitor noroiul să nu mai fie o problemă pentru participanți.

În acest sens, reprezentanții talciocului au revenit cu o serie de precizări, pentru oamenii nemulțumiți de condițiile oferite astăzi.

YouTube video

„Ne cerem scuze public atât comercianților cât și vizitatorilor, pentru disconfortul creat de bălțile din incinta târgului, care, tipic românesc („zăpadă ne-a luat pe nepregătite”) ne-a luat și pe noi pe nepregătite dar vă asigurăm că vom începe de săptămâna viitoare lucrările pentru remedierea problemelor apărute.

Multe disfuncționalități se văd pe parcursul desfășurării târgului, sau în funcție de evenimentele meteo, încercăm treptat să vedem care sunt prioritare și să le rezolvăm pe toate până se vor așeza lucrurile!

A fost foarte multă lume și duminică această și ne bucurăm că ați venit în număr atât de mare!”, au scris reprezentanții Talcioc Tara Alba Iulia, pe pagina lor din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea