Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Alba Iulia ”în ton cu moda” la plombarea gropilor de pe străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă pe rețelele de socializare circulă de mai mult timp imagini cu metode originale de acoperire a gropilor din carosabil, pentru a atrage atenția autorităților că sunt imperios necesare reparațiile pe diferite drumuri din țară, nici albaiulienii nu se lasă mai prejos și au inventat un nou model de ”plombare”.

groapa str. GladiolelorPoza alăturată a fost făcută pe strada Gladiolelor din Alba Iulia și ne-a fost trimisă pe adresa redacției, de un cititor.

Acesta a subliniat faptul că obiectul îngropat în ciment tronează în mijlocul drumului de aproape o lună, dar nu a fost observat de autorități.

Noi am găsit două explicații pentru respectiva situație – ori ”lucrarea” a rămas acolo deoarece este percepută ca o originală operă de artă urbană, ori zona nu prezintă interes pentru administrația locală, având în vedere că strada nu face parte din circuitul rutier al Cetății Alba Carolina.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ ȘTIREA TA: ”Alba – neagra” cu buruienile de pe zidurile Cetății – Primăria anunță că s-a făcut curățenie, albaiulienii o contrazic cu dovezi

__________________________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea