FOTO/ ȘTIREA TA/ Act de CRUZIME de neimaginat, la Straja: ”I-au tăiat labele și au aruncat-o în copac”

Fotografii care ilustrează un act de cruzime de neimaginat, descoperit lângă satul Straja din județul Alba, au fost publicate, duminică, pe rețeaua de socializare. În poze se vede o cățelușă cu labele tăiate, atârnată într-un copac. Iubitorii de animale sunt revoltați și cer găsirea și pedepsirea celui care a săvârșit oribila faptă.

Publicarea fotografiilor alături de textul: ”La Straja, i-au tăiat labele și au aruncat-o în copac. Nu mai am cuvinte pt ăștia, vă las pe voi…”, a stârnit mai multe comentarii:

”E plin de bestii și în nenorocita asta de țară nimeni nu îi pedepsește!”.

”Îmi este rău câd văd atâta cruzime.Acel parazit, că om nu pot să îl numesc, e un laș, o fi fost torturat, abuzat și el la rândul lui torturează suflete fără apărare, îmi este silă. Poate într-o zi o să plătească până atunci..”.

”Incredibil nu pot să cred că există asemenea… nu am cuvinte pt. acești indivizi! Bolnavi psihic”.

”Sălbatici și niste bestii fără inimă”.

”Eu zic că este nevoie de o inițiativă urgentă la nivel național care să includă toate formele de abateri asupra animalelor. Exista lege care trebuie aplicată și respectată!!!!”.

Oamenii sunt îndemnați să facă plângeri la IPJ Alba care să cerceteze și să găsească vinovatul, sau vinovații.

O parte dintre comentatori și-a exprimat neîncrederea că polițiștii vor rezolva cazul, existând nenumărate situații de același fel în toată țara, în care ancheta a fost doar ”de formă” iar autorul a rămas neprins și nepedepsit.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...