Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: Start puternic la Festivalul Play for may – cu sutele la concertul Subcarpaţi din Cetatea la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Play for May_Subcarpati 2014 (47)Prima zi a Festivalului “Play for May”, organizat pentru a șasea oară în spațiile RYMA situate în şanţurile laturii de sud a Cetăţii Alba Carolina, s-a încheiat înspre dimineață. Peste 600 de tineri au participat la evenimetele ce s-au derulat pe întreg parcursul zilei de vineri, punctul culminant al petrecerii concert susţinut de trupa Subcarpaţi.

Mâinile celor prezenţi au stat mai mult în aer şi veselia lor nu a fost umbrită de nimic în aceea seară. Nici de cei câțiva picuri de ploaie. Subcarpaţi a făcut din nou spectacol la Alba Iulia, dovedind că are din ce în ce mai mulți fani. Bean, alias Marius Alexe, solistul proiectului Subcarpaţi este un prieten mai vechi al Cetăţii din Alba Iulia şi al Asociaţiei RYMA, fiind prezent în ultimii ani la toate ediţiile festivalului.

Trupa Subcarpaţi are ca stil de muzică, un mix între preluările din folclorul românesc şi versuri de hip-hop. Înfiinţată la 1 decembrie 2010, din martie 2012, trupa îi are în componenţă pe Bean, Vali Umbră, VJ Andri şi DJ Limun.

Meritele pentru ziua de festival reușită sunt și ale artiștilor Octa, Ecos, Badea Funk, Kito, EXILE & MISTIC, OMU GNOM & DJ PILU care au încins atmosfera până la orele 22.00 și ale celor care au întreținut atmosfera până în zori – Power pe Vinil, Dj Muh’Fucka și Ecos.

Festivalul continuă astăzi pe zi, cu numeroase activități si jocuri cu premii (ping-pong, slackline, climbingwall, badminton etc), totul intr-o atmosfera sustinuta de DJ pe scena mare incepand cu orele 16:00. După-amiază, echipa Airsoft Superdaddys va vace o demonstratie de Airsoft si concursuri de tras la tinta.

PROGRAM Sâmbătă: Scena 1 16:00 Groove On Live DJ Session cu Jo.E & guests Radio Kwaye (Electroclown & Bogdan) , Zekarjah (reggae) 21:00 SHADOWBOX 22:30 BASSKA Scena 200:00 INJEKTAH 02:00 DJ DEX 03:30 SYL

In fiecare seara de concerte se vor lansa lampioane, vor fi jonglerii cu foc siworkshop de percutii.

 

[nggallery id=1730]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea