FOTO| Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns la Alba Iulia: A fost primită cu ovații de către elevii militari și comandantul Colegiului Militar

Ștafeta galbenă a fost adusă de cadre militare din cadrul Academiei Forețelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și voluntari de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

Aceștia au fost întâmpinați la intrarea în municipiul Alba Iulia de către locotenent colonel Raul Turic și plutonier adjutant Daniel Mureșan de la colegiul militar, voluntarii alergând împreună până la instituția de învățământ. Pe platoul colegiului, ștafeta a fost primită cu aplauze de către elevii militari și comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa. De la Alba Iulia, Ștafeta Veteranilor va ajunge la Câmpia Turzii.

Elit ELIT

Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns în acest an la a VII-a ediţie şi se desfăşoară în perioada 13 – 25 octombrie. Evenimentul este organizat în contextul sărbătoririi Zilei Armatei României – 25 octombrie.

Acțiunea presupune purtarea în alergare a unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor – albastru, galben și roșu, pe trei trasee, toate având ca destinație finală ultima localitate transilvană eliberată la 25 octombrie 1944, municipiul Carei.

La manifestarea sportivă dedicată eroilor neamului românesc participă alergători din viața civilă și militari în activitate, în retragere sau în rezervă, precum și militari răniți în teatrele de operații.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419