Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

FOTO: Stadionul Cetate din Alba Iulia găzduieşte în fiecare seară zeci de persoane amatoare de activităţi sportive

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sport pe Stadionul Cetate din Alba Iulia29În lipsa unei echipe de fotbal, principala activitate sportivă pe Stadionul Cetate din Alba Iulia este joggingul, pe pista de atletism, care este însoţit de tenis cu piciorul abdomene, flotări, tracţiuni şi activităţi menite să întreţină forma fizică şi psihică.

În această seară am întâlnit şi doi sportivi de performanţă crescuţi la Alba Iulia. Este vorba de portarul echipei Real Valladolid, Vlad Ignat, care a venit acasă în vacanţă, revenind astfel pe Stadionul Cetate pentru a juca tenis cu piciorul, alături de foştii colegi de la echipa de fotbal Unirea Alba Iulia. O altă sportivă de performanţă, Gabriela Stoia, legitimată la LPS şi CS Unirea Alba Iulia a venit pe stadion pentru o scurtă pregătire, pentru Campionatul Naţional de atletism la juniori mari.

Sport pe Stadionul Cetate din Alba Iulia52După cum putem vedea şi în imagini, Stadionul din Cetate este locul perfect pentru întreţinere şi îmbunătăţirea formei fizice. Persoane de toate vârstele, de la copii din primii ani de şcoală până la cei trecuţi de prima tinereţe, se bucură de practicarea sportului amator. Cu căştile la urechi, sau însoţiţi de prieteni, albaiulienii aleargă pe scări şi pe pista de atletism, sar coarda, îşi îmbunătăţesc forma fizică prin flotări, tracţiuni, abdomene şi cea psihică prin exerciţii de stretching, pe Stadionul Cetate, care a ajuns să fie un loc potrivit şi pentru socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea