Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Spitalul Blaj: Primele achiziții de echipamente din banii donați pentru pentru tratarea pacienților de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Municipal Blaj, spital suport pentru tratarea pacienților de COVID-19, a realizat primele achiziții de echipamente medicale din banii donați până acum pentru „Asociația 2% pentru Spitalul Municipal Blaj”. Au fost achiziționate 2.000 măști FFP2 și 2.000 combinezoane de protecție (500 măsura L, 500 măsura M și 1.000 măsura XL), care deja au ajuns la unitatea medicală blăjeană.

Acestea au fost cumpărate de la compania de stat Unifarm, singura unitate autorizată de Ministerul Sănătății pentru importurile de echipamente și aparatură medicală, la cele mai bune prețuri de pe piață, valoarea totală a achiziției fiind de 212.438,8 lei (cu TVA).
Principala preocupare a conducerii Spitalului Municipal Blaj a fost asigurarea echipamentelor de protecție pentru personalul medical.

Aproximativ 500.000 lei au fost donați până acum la Spitalul Municipal Blaj pentru achiziționarea de echipamente și dotări în vederea tratării cazurilor de COVID-19 (coronavirus). Toți cei care doresc, persoane fizice și juridice, în măsura posibilităților financiare, sunt invitați să doneze, în continuare, în următoarele conturi:

CONT LEI
IBAN: RO38 BTRL RONC RT02 8121 4001
BANCA TRANSILVANIA BLAJ

CONT EURO
IBAN: RO85 BTRL EURC RT02 8121 4001
BANCA TRANSILVANIA BLAJ

TITULAR
ASOCIAȚIA 2% PENTRU SPITALUL MUNICIPAL BLAJ
STR. REPUBLICII, NR. 2, BLAJ, JUD. ALBA
COD FISCAL: 32633019


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea