Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| SPIRIT CIVIC în Alba: Un bărbat a găsit un portmoneu cu bani și acte pe marginea drumului și l-a predat poliției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SPIRIT CIVIC în Alba: Un bărbat a găsit un portmoneu cu bani și acte pe marginea drumului și l-a predat poliției

Un bărbat din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia a predat poliţiei din Vințu de Jos un portmoneu în care era suma de 1.777 de lei și acte, pe care l-a găsit pe marginea drumului. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o pe femeia care l-a pierdut și i l-au restituit. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Man Aurel felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

În dimineața zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliție Vințu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al Municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri și documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localității Vințu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani, din comuna Vințu de Jos, care, sub emoția pierderii recente a unei persoane dragi, a uitat portmoneul pe plafonul mașinii sale, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din comună. Aceasta le-a spus polițiștilor că a realizat că și-a pierdut portmoneul și tocmai se pregătea să le ceară ajutorul pentru a-l găsi.

Portmoneul i-a fost restituit femeii, iar polițiștii l-au felicitat pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea