Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Spectacolul ”Cioburi de poveste”, la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul proiectului intitulat ÎN LUMEA PĂPUȘILOR, dintre Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia și Grădinița Dumbrava Minunată, s-a inițiat un atelier de teatru cu grupa Mămăruțelor. S-a lucrat de-a lungul a mai multor luni iar pe data de marți, 16 iunie a.c., ora 10.00 la sediul teatrului a avut loc în premieră spectacolul CIOBURI DE POVESTE.

Cioburi de poveste04Coordonatoarea atelierului, actrița Amalia Pop, a lucrat pe texte de Tudor Arghezi și Lucian Blaga, drept omagiu adus copilăriei.

„Am primit cu plăcere propunerea de a susține acest atelier, fiind o provoare pentru mine atât ca om cât și ca artist. Am încercat să descoperim împreună lumea păpușilor, să facem primii pași în universul teatrului, să înțelegem ce însemnă muzica, scena, luminile, păpușile în teatru și nu în ultimul rând bucuria jocului și bucuria de a fi copil. Am învățat unii de la ceilalți ce înseamnă răbdarea, să ne ascultm reciproc și să lucrăm împreună pentru că cel mai important în teatru este… să lucrezi în echipă”, a spus Amalia Pop, coordonator atelier.

„Este primul astfel de proiect, exceptând atelierele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru POVEȘTI de la Alba Iulia. Faptul că lucrează cu un actor profesionist îi ajută pe copii în dezvoltarea lor personală, îi apropie și mai mult de tot ceea ce înseamnă spectacolul de teatru și reprezintă o bună cale de autocunoaștere încă de la vârste fragede. Doresc să continuăm genul acesta de parteneriate și pe viitor și le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Ioana Bogățan, manager teatru.

(V.N.)

[nggallery id=648]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea