Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Spectacol pe gheață unic, la Patinoarul din Cugir, susținut de sportive de la Miercurea Ciuc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Timp de aproape o oră, patinoarul artificial situat la ,,Arena Cugir” s-a transformat, joi seara, într-un spectacol de neuitat. Aproximativ 500 de cugireni au asistat fascinați la evoluția pe gheata a unor patinatori talentați, aparținând Clubului Sportiv Școlar – secția Patinaj artistic, din Miercurea Ciuc.

Meritul pentru prezența la Cugir a echipei conduse de antrenorul – coregraf, Maria Loffler, aparține Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, directorului Călin Mureșan cel care, a făcut și prezentarea programului artistic. Localnicii au avut prilejul să urmărească cu încântare prestația a 7 patinatori, care mai de care mai valoroși, unii dintre acețtia fiind cunoscuți pentru succesul lor în competiții naționale și internașionale.

Au fost aplaudați la scenă deschisă: Zoja Bere (care patinează de la 4 ani), Kincso Bartalic, Reca Raduly, Dorian Kecskes (campion național – seniori), Andreea Ureche (campioană națională – junoiori), Hainalka Bartalic, Larisa Bere. ,,Am dorit să oferim cugirenilor un spectacol în premieră, inainte de Anul Nou, pentru a simți bucuria sărbătorilor printr-un eveniment inedit, care credem că i-a încântat. Dacă vor exista solicitări, ne vom gândi să repetăm invitația prietenilor noștri de la Miercurea Ciuc. Folosesc prilejul pentru a le mulțumii că au acceptat invitația și că ne-au oferit ceva special”, a declarat Călin Mureșan.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=5075]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea