Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sorin Corpodean ales preşedinte al AJF Alba pentru încă 4 ani *Acesta l-a învins la un vot, pe Iulian Nichimiş!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sorin Corpodean presedinte AJF Alba 105Sorin Corpodean a fost reales pentru încă 4 ani în funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, alegerile din Duminica Rusaliilor, 8 iunie 2014 fiind unele tranşate pe muchie de cuţit, fostul arbitru FIFA câştigând cu un singur vot diferenţă în turul al doilea, 37-36, în faţa contracandidatului său Iulian Nichimiş.

*La un… vot de fericire

Un simplu vot a însemnat drumul de la a fi, sau a nu fi preşedinte AJF Alba, în al doilea tur de scrutin. „A fost ca un meci de Champions League, pe care l-am arbitrat în trecut şi a ieşit bine. Nu mi-a plăcut implicarea unor oameni în campanie, gen Limoniu, Traian Rângheţ, sau oameni politici. Au încercat sSorin Corpodean presedinte AJF Alba 95ă mă bată, dar am demonstrat că n-au putut. Ce am făcut pentru fotbalul judeţean sunt fapte, nu vorbe, acesta a fost avantajul meu, cât şi al domnului Nichimiş. AJF Alba rămâne copilul mai mic al familiei mele, în ceea ce mă priveşte„, a fost prima declaraţie oferită de fostul şi actualul preşedinte al AJF Alba, Sorin Corpodean.

Firesc că există puţin regret, întrucât am fost învins de un singur vot şi am pierdut bătălia pentru funcţia de preşedinte. Asta este, nu pot să spun că nu sunt dezamăgit, dar mergem înainte. Îl felicit pe Sorin Corpodean pentru că a câştigat un nou mandat„, a spus Iulian Nichimiş, marele învins al turului secund.

*Luptă în toată regula şi acuze reciproce

Corpodean a avut de înfruntat acuzele venite dinspre Augustin Damian (candidat la preşedinţie, a strâns numai 10 voturi) şi Ioan Moldovan (fostul prim-vicepreşedinte, care ulterior şi-a retras candidatura pentru postul de vicepreşedinte, după ce membrii afiliaţi l-au ales pe Corpodean), pe mai multe planuri, inclusiv în problema statutului, a situaţiei din procesul personal, dar a reuşit să-i convingă pe alegători cu continuitatea proiectelor sale şi va bifa astfel 19 ani în fruntea fotbalului judeţean.

Campania a fost una acerbă, s-a folosit toată muniţia din dotare, fiind numeroaseOvidiu Hulea momente tensionate, ce aduceau cu luptele de pe scena politică. „Nu-mi explic de ce am strâns numai atâtea voturi. Este un semn de întrebare şi pentru mine„, a comentat dezamăgit Augustin Damian.

*Aproape 6 ore!

Tensiune, suspans, nervi şi… agitaţie, acestea au fost alegerile din 8 iunie 2014. Taberele s-au contrat verbal şi calculele iniţiale nu au ieşit nimănui: Corpodean se aştepta să învingă din primul tur când i-au lipsit 3 voturi, Damian a strâns foarte foarte puţine voturi faţă de ce anticipa (numai 10), „cuplul” Nichimiş – Damian nu şi-a îndeplinit misiunea în al doilea scrutin, când lui Nichimiş i-a lipsit un vot, existând bănuieli că unii „simpatizanţi” au întors armele, vorbindu-se chiar de trădări din cele două tabere, „pro” şi „contra” Corpodean, supărare fiind şi pentru Mihai Dăscălescu ce a pierdut funcţia de vicepreşedinte.

Alegeri AJF Alba13*Ovidiu Hulea – vicepreşedinte, Alexandru Vodă şef la arbitri, Petropulos rămâne secretar general, Mitracu la Comisia de disciplină

Ovidiu Hulea noul vicepreşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, acesta fiind votat de 38 de membri afiliaţi, pe când Mihai Dăscălescu a primit doar 31, două voturi au fost anulate, iar 3 membri au părăsit şedinţa. Iată componenţa Biroului Executiv: – reprezentantul echipelor din Liga a IV-a: Ioan Marinca – Performanţa Alba Iulia, reprezentantul echipelor din Liga a V-a: Daniel Popa – Limbenii Limba,  reprezentantul echipelor de copii şi juniori: Mihai Dăscălescu – FC Unirea Alba Iulia, Alexandru Vodă – noul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri Alba, Petropulos rămâne secretar general!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea