Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Șoferul vinovat de producerea accidentului de la Jidvei, soldat cu moartea a două persoane, a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Pipiș, șoferul vinovat de producerea accidentului de la Jidvei, produs luni seara, soldat cu moartea unei femei însărcinate în luna a șaptea și a unei fetițe de doi ani, a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj pentru dispunerea măsurilor legale. Înainte de a se urca la volan, acesta a consumat băuturi alcoolice.

UPDATE: În urma testării conducătorului auto Ioan Pipiş cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii l-au reținut, luni seara, pe șoferul vinovat de producerea accidentului produs la ieșire din localitatea Jidvei, spre Blaj. Ioan Pipiș este originar din Șona și are 31 de ani

Potrivit Poliției Alba, accidentul de pe Drumul Județean 107 s-a produs după ce șoferul unui autoturism, marca Opel Vectra, înmatriculat în Mureș, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a pierdut controlul mașinii, iar apoi a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un autoturism care venea din sensul opus.

Pe bancheta din spate a autoturismului marca Opel Vectra se afla o femeie însărcinată în vârstă de 24 de ani și o fetiță de doi ani, mamă și fiică din primele informații, care au decedat la scurt timp după producerea accidentului. În aceeași mașină, pe locul din față, se mai afla un pasager în vârstă de 49 de ani care a fost rănit grav.

Totodată, în urma impactului, conducătorul autoturismului marca BMW, care circula regulamentar din sensul opus de mers, a suferit leziuni ușoare.

Victimele accidentului sunt din județul Alba

Șoferul vinovat de producerea accidentului consumase băuturi alcoolice.

Traficul a fost blocat mai bine de 30 de minute.

 

[nggallery id=3541]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea