Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Șoferul BĂUT care a acroșat 2 bicicliști la Câmpeni și a fugit de la locul accidentului, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Câmpeni l-au reținut pe un tânăr care, în timp ce se deplasa cu un autoturism, a acroșat doi bicicliști, după care și-a continuat deplasarea. Acesta se afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, la data 02 septembrie 2020, polițiștii din Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față un tânăr de 22 de ani, din oraș, care este cercetat pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 29 august 2020, în jurul orei 20.40, în timp ce a condus un autoturism pe DN 75, pe raza orașului Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat doi soți care se deplasau cu bicicletele, după care și-a continuat deplasarea.

În cursul zilei de azi, 03 septembrie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 29 august 2020, în jurul orei 20.40, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, pe raza orașului, s-a produs un accident rutier cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi soți, de 49 și 48 de ani, din Câmpeni, în timp ce se deplasau cu bicicletele pe DN 75, din direcția Câmpeni spre Bistra ar fi fost acroșați de un autoturism, care s-a angajat în depășirea altui autovehicul, din sens opus și care și-a continuat deplasarea.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Ulterior, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, conducătorul auto care a provocat accidentul a fost identificat, pe raza comunei Roșia Montană.

Tânărul de 22 de ani, din Câmpeni, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea