Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Șofer român de TIR, MORT în Ungaria. A intrat cu viteză în camionul altui român, oprit pe prima bandă a autostrăzii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Șofer român de TIR, MORT în Ungaria. A intrat cu viteză în camionul altui român, oprit pe prima bandă a autostrăzii

Un șofer român de TIR a murit joi dimineață pe o autostradă din Ungaria și un martor al accidentului a povestit că volanul propriului camion i-a tăiat gâtul românului, scrie săptămânalul online maghiar Ripost.

Două camioane s-au ciocnit violent joi, în jurul orei 10:00, pe marginea autostrăzii M4, în direcția Szolnok, la kilometrul 31. Potrivit informațiilor de la Autoritatea de Management al Dezastrelor, o persoană a rămas blocată într-una dintre cabine, fiind eliberată de pompieri cu unelte de descarcerare.

Șoferul celuilalt camion a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză în TIR-ul din fața lui, care era oprit și semnalizat corespunzător. Un martor ocular a dat detalii șocante despre moartea camionagiului.

Conform martorului, care conducea în spatele camioanelor și a oprit imediat după accident, unul dintre camioanele cu plăcuță de înmatriculare românească a oprit din motive tehnice și șoferul a pus pe asfalt triunghiul de avertizare.

Camionul venit în urma lui, tot cu plăcuță de înmatriculare românească, a intrat direct în semiremorca conaționalului său, iar forța impactului a făcut ca volanul să îi taie, la propriu, gâtul șoferului, astfel că acesta nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Autostrada a fost blocată până seara în jurul orei 18, când asfaltul a fost curățat de resturile de la accident și cele două camioane au fost ridicate de la locul impactului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 12.000 de lei date de polițiștii rutieri din Alba, în ultimele 48 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC În perioada 26 – 27 aprilie 2024, polițiștii Serviciului Rutier Alba au organizat, pe Drumul Național 1 și Drumul Național 7, acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere. Citește și: Poliţiştii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea