Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Simpozionul ”Iarnă stomatologică la Alba Iulia” – participă peste 130 de medici stomatologi din întreaga țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia este gazda simpozionul ”Iarnă stomatologică la Alba Iulia”, manifestare științifică organizată de Colegiul Medicilor Dentiști Alba la care peste 130 de stomatologi din județ, și din din întrega țară.

[nggallery id=2881]

Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 10 ianuarie, de la ora 9.00, la Hotel Parc și este creditat cu 50 de credite de educație medicală continuă.

Participă personalități marcante ale lumii stomatologice naționale, profesori în importante centre universitare din țară, precum vicepreședintele Colegiului Medicilor Dentiști din România, Radu Câmpian, decan al Facultății de Medicină Dentară din Cluj-Napoca, Mihaela Băciuț, Mihaela Mesaroș și Cornel Boitor.

Principalele teme abordate sunt ”Incidența crescută a cariei dentare la vârsta preșcolară și școlară, preocupare majoră a medicilor stomatologi – semnal de alarmă pentru autorități”, respectiv ”Boala parodontală  – abordare multidisciplinară de către specialiști în medicina stomatologică”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea