Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Simpozion pe teme medicale, la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În organizarea medicului chirurg dr. Terezia Mureșan de la Spitalul Orășenesc din Cugir, la sala de festivități a restaurantului  ,,Shic” din Cugir a avut loc miercuri după amiază un simpozion medical care a dezbtut cele mai actuale informații  cu privire la boala arterială periferică și date legate de prescrierea antibioterapiei țintite într-o serie de afecțiuni frecvente, precum: sinuzitele, infecțiile acute ale tactului urinar, pneumoniile, , bronștele, prostatitele și nu în ultimul rând infecțiile complicate și necomplicate ale pielii și țesuturilor moi.

Manifestarea a constituit un prilej de întâlnire între medicii specialiști ai Spitalului Orășenesc Cugir, medicii de familie și reprezentanți ai farmaciilor din oraș,în ideea de a evidenția faptul că pentru binele pacientului trebuie să existe o colaborare strânsă între toate aceste paliere ale sistemului sanitar. Din partea Serviciului Public de Asistență Socială Cugir a fost prezent și ec. Silviu Samoilescu – șef Serviciu ,,Centrul Social  Multifuncțional Vinerea – Cugir.

În cadrul reuniunii a avut loc și un concurs cu premii pe teme de intervenție medicală, la un pacient.  ,,Organizarea unor asemenea evenimente devenite deja o tradiție la Cugir s-au dovedit deosebit de utile pentru mediul medical și farmaceutic al orașului, fapt pentru care, ne-am propus continuarea unor astfel de evenimente benefice pentru comunitate și în perioada următoare”, ne-a declarat dr. Terezia Mureșan.

   (C.P.)

[nggallery id=4734]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea