Rămâi conectat

Economie

FOTO| Simply Clever: Auto Drive Center Alba Iulia, început de an 2015 în forță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începutul de an 2015 aduce dealerului ŠKODA din Alba Iulia, Auto Drive Center, un nou partener.

Noul partener al Auto Drive Center Alba Iulia, este un cunoscut om de afaceri din Constanța, cu o vasta experiență în domeniul auto și care vine în susținerea business-ului cu o inserție considerabilă de capital și know-how

skoda1Omul de afaceri, Orhan Apti, este un jucător pe piața auto încă din anul 2004 și deține un portofoliu de acțiuni în afaceri care comercializează diverse mărci auto precum și afaceri din domeniul FMCG din județul Constanța.

Avem încredere în acest parteneriat și suntem convinși că societatea noastră va intra într-o nouă etapă, de reconstrucție și consolidare. Ne așteptăm la o revenire lentă dar sigură care va duce la îmbunătățirea cifrelor”, a declarat Lucian Mânzat – Director General Auto Drive Center.

Auto Drive Center a început activitatea în anul 2006 ca reprezentant autorizat al mărcii ŠKODA, cu un spațiu destinat exclusiv prezentării și vânzării autoturismelor. Evoluția companiei a fost rapidă, astfel că în mai puțin de doi ani s-a finalizat proiectul pentru showroom și service realizat conform conceptului oficial ŠKODA.

La sfârșitul anului 2008 se dă în folosință și secția de tinichigerie-vopsitorie, odată cu aparatură de ultimă generație.

Investiția completă se ridică la peste 2, 5 milioane de euro și se întinde pe o suprafață de 2.500 mp, fiind printre cele mai mari și mai moderne centre auto integrate din județul Alba.

[nggallery id=2933]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea