Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Simona Halep s-a VACCINAT anti-COVID. „Consider că este spre binele tuturor să ne vaccinăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simona Halep s-a vaccinat astăzi anti-COVID la București, la Institutul Cantacuzino, ea fiind întâmpinată de un număr de oficiali.

“Am venit cu sufletul deschis. Consider că este spre binele tuturor să ne vaccinăm!”.

Campioana inimilor noastre a fost întâmpinată la centrul de vaccinare de comandantul Institutului, general de brigadă dr. Florin Oancea, președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu. Gazdele au apreciat decizia sportivei de a face public actul medical și au imortalizat acest moment, cu flori, zâmbete și voie bună.

Toamna trecută, Simona a trecut prin boala generată de virusul Sars-Cov2, și a ținut să adresele un mesaj de încurajare tuturor:

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să fac acest pas. Sper că tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, mă simt mai în siguranță. E singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să ne vaccinăm”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea