Ziarul Unirea
 

Foto: SFÂRȘIT TRAGIC pentru un tânăr de 36 de ani din CUGIR. A murit în Germania, într-un groaznic ACCIDENT de MOTOCICLETĂ

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Cugir de numai 36 de ani, care a murit într-un accident cumplit de motocicletă, în Germania, între localitățile Eichendorf și Aufhausen.

Lucian Farcaș sau Giovany cum îl știau prietenii, se afla în Germania la muncă. Potrivit presei germane, tragicul accident s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Se pare că tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei și într-o curbă a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un lan de grâu.

Motociclistul a stat ore întregi în câmpul de grâu de la Eichendorf. Șoferii au făcut teribila descoperire din districtul Dingolfing-Landau duminică după-amiză, când au văzut cadavrul în câmp. Din spusele poliția, accidentul s-ar fi întâmplat neobservat cu câteva ore mai devreme.

Potrivit poliției, probabil în noaptea de duminică Lucian se deplasa de la Eichendorf pe drumul de stat 2083 în direcția Aufhausen. Într-o curbă ușoară spre stânga, la nivelul confluenței cu drumul de stat 2113, motociclistul a aterizat într-un câmp de grâu, într-o râpă. Șoferii care au descoperit trupul neînsuflețit au alertat serviciile de urgență. Din păcate, echipajele de prim ajutor sosite la locul accidentului au reușit doar să determine moartea bărbatului. Cât timp a stat însă acolo este neclar.

Ca măsură de precauție, zona a fost survolată și de un elicopter de poliție pentru alte posibile victime și urme de accidente.

O companie de remorcare a scos din lanul de grâu motocicleta complet distrusă.

Mădălina Opriș

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...