Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foto: SFÂRȘIT TRAGIC pentru un tânăr de 36 de ani din CUGIR. A murit în Germania, într-un groaznic ACCIDENT de MOTOCICLETĂ

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfârșit tragic pentru un tânăr din Cugir de numai 36 de ani, care a murit într-un accident cumplit de motocicletă, în Germania, între localitățile Eichendorf și Aufhausen.

Lucian Farcaș sau Giovany cum îl știau prietenii, se afla în Germania la muncă. Potrivit presei germane, tragicul accident s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Se pare că tânărul a pierdut controlul asupra motocicletei și într-o curbă a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un lan de grâu.

Motociclistul a stat ore întregi în câmpul de grâu de la Eichendorf. Șoferii au făcut teribila descoperire din districtul Dingolfing-Landau duminică după-amiză, când au văzut cadavrul în câmp. Din spusele poliția, accidentul s-ar fi întâmplat neobservat cu câteva ore mai devreme.

Potrivit poliției, probabil în noaptea de duminică Lucian se deplasa de la Eichendorf pe drumul de stat 2083 în direcția Aufhausen. Într-o curbă ușoară spre stânga, la nivelul confluenței cu drumul de stat 2113, motociclistul a aterizat într-un câmp de grâu, într-o râpă. Șoferii care au descoperit trupul neînsuflețit au alertat serviciile de urgență. Din păcate, echipajele de prim ajutor sosite la locul accidentului au reușit doar să determine moartea bărbatului. Cât timp a stat însă acolo este neclar.

Ca măsură de precauție, zona a fost survolată și de un elicopter de poliție pentru alte posibile victime și urme de accidente.

O companie de remorcare a scos din lanul de grâu motocicleta complet distrusă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea