Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Semafor doborât de vijelie, la Alba Iulia – COD GALBEN de furtună în tot județul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

semafor rupt007Județul Alba se află sub avertizare cu Cod Galben de furtună, luni după-amiază, iar vijelia care a ”măturat” municipiul Alba Iulia a făcut pagube de mii de euro. Semaforul de la intersecția str. Tudor Vladimirescu cu B-dul Republicii a fost rupt de vânt și doar norocul a făcut ca acesta să nu cadă peste vreo mașină aflată în trafic.

UPDATE: La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de la Poliția Rutieră și Poliția Locală pentru a dirija traficul și a asigura zona. La scurt timp s-a prezentat aici și Paul Voicu, viceprimarul municipiului, care a evaluat pagubele și a supravegheat echipa de intervenție. Semaforul a fost tăiat în mai multe bucăți și a fost preluat de o mașină a parținând firmei de salubrizare.

Viceprimarul a recunoscut faptul că a existat pericolul ca cineva să fie accidentat și a declarat că se vor face verificări serioase pentru a evita alte incidente asemănătoare: ”De mâine vom intra la verificări din nou, cu toate că le-am mai făcut o dată, în primăvară. Tot ce înseamnă mobilier urban, copaci, tot ce avem pe domeniul public va fi inspectat astfel încât să fie eliminat orice risc de accidente”, a spus Paul Voicu.

________________________

Instabilitatea atmosferică este prognozată să se manifeste mai ales în zona cuprinsă între Alba Iulia, Teiuș și Blaj unde sunt semnalate averse de ploaie în cantităţi de până la 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi medii, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

[nggallery id=2146]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea