Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Secretarul de stat în Ministerul Apărării, Vasile Costea, în vizită la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Vasile Costea, a participat astăzi, 29 martie, la închiderea convocării consilierilor juridici cu atribuţii în domeniul activităţii procesuale din Ministerul Apărării Naţionale, găzduită de Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”.

Oaspetele de onoare a vizitat baza de antrenament şi logistică didactică din cadrul Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul”, precum şi clasele de elevi ce se aflau la ore. Elevilor din clasele unde acesta a intrat le-a transmis mesajul de a continua în acelaşi ritm menţinerea performanţelor obţinute de promoţiile anterioare, promovabilitatea la examenul de bacalaureat şi mult succes în alegerea făcută, aceea de elev al unui colegiu militar. „Ministerul Apărării Naţionale va avea mereu nevoie de oameni bine pregătiţi, caractere bine conturate şi buni profesionişti” a subliniat Vasile Costea.

Comandantul colegiului militar albaiulian, colonel Marcel Domşa a ţinut să menţioneze, pe parcursul vizitei, rezultatele promoţiilor anterioare, titlurile obţinute de către instituţie (Şcoală European 2006 şi 2012, calificativul EXCELENT acordat de ARACIP), dar şi recentele premii obţinute de actualii elevi în uniformă (12 calificaţi la faza naţională a olimpiadelor şcolare).

La finalul vizitei, în cartea de onoare a instituţiei, secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului, Vasile Costea, a menţionat: „Sunt încântat şi onorat să văd şi să constat că valoarea şi profesionalismul fac corp comun în cadrul Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul”. Multe realizări!”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea