Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Sebastian Stan și Ina Todoran au cântat colinde la Catedrala de la Schit din Alba Iulia, iar credincioșii au donat pentru copii din case de tip familial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concert-colinde01În duminica a treia din Postul Crăciunului, după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, în biserica cu hramul ,,Pogorârea Sfântului Duh” din Alba Iulia, a avut loc ediția a II-a a concertului caritabil de colinde ,,Dăruind vei dobândi”, în vederea ajutorării copiilor ocrotiți în așezămintele din cadrul Asociației Filantropia.

Evenimentul a fost organizat de către Protopopiatul Ortodox Român Alba Iulia și de către Parohia Ortodoxă Platoul Romanilor în parteneriat cu Uniunea Artiștilor și Interpreților de Folclor Vocal din România și Radio Reîntregirea Alba Iulia.

concert-colinde02Programul artistic al concertului a fost susținut de către interpreții Oana Bozga-Pintea, Ina Todoran, Sebastian Stan și Gabriel Bucur, care au adus Vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos în inimile celor care au fost de față.

În aceat an, donațiile credincioșilor se vor îndrepta spre copiii ocrotiți în casele de tip familial ,,Izvorul Tămăduirii” și ,,Adolescența” din localitatea Oarda de Jos, coordonate de către părintele Ioan-Mihail Dan.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea