Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Se schiază la Șureanu. Zăpadă există din belșug, iar iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de condițiile neașteptat de bune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sezonul de schi continuă în județul Alba. Pârtiile de la Șureanu se află în condiții neașteptat de bune. Zăpadă există din belșug, atât pe pârtii, cât și în zonele de off-piste, iar drumul este practicabil. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura în sfârșit de mult așteptata iarnă. 

Informații despre starea pârtiilor, drum și vremea la Șureanu am aflat dintr-o postare a echipei școlii de schi „Pași Liberi”:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Tot pe scurt, pentru că timpul nostru e (încă) extrem de scurt: la Șureanu zăpada e SCHIABILĂ, iar drumul e PRACTICABIL. O spun pentru:

1) cei care m-au tot sunat și erau curioși dacă se schiază sau nu;
2) cei care încă nu m-au sunat și vor să o facă;
3) cei care pur și simplu vor să știe dacă merită să bată drumul până aici.

Deci, dragi visători la linii de ratrack sau powder adevărat, haideți la Șureanu. Noi, echipa monitorilor de la „PAȘI LIBERI”, vă așteptăm cu drag, ca să vă transformăm din paltonari, în schiori.

PS 1: încă meșterim la marele nostru centru de închirieri din Poarta Raiului. VA FI GATA ÎN CURÂND!

PS 2: pozele de mai jos, făcute în timpul lecțiilor noastre, sunt 100% ilustrative pentru Șureanu, azi.”

În concluzie, haideți la schi, acum cât este bine. Să sperăm, doar, că vremea va ține cu purtătorii de clăpari sau boots și omătul va fi  „din ăla gros”, liniile de ratrack fenomenale pentru iubitorii de pârtii, powder de vis pentru rideri și, mai ales, iarnă în toată regula.

Sursa foto/text: facebook Pași Liberi

[nggallery id=4995]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat ori a nevestelor este păstrata cu sfințenie în unele localități Udatul fetelor de Paşti. În a doua zi de Paște, fetele sunt stropite cu parfum, obiceiul fiind preluat de la germani şi maghiari, dar este păstrat atât la ţară, cât şi la oraş. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea