FOTO| Se demolează Centrala Termică 10 din Alba Iulia, simbol al încălzirii centralizate de pe vremea comunismului. O parcare modernă de 500 mp îi va lua locul

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, afirmă că primăria va pune la dispoziție, pentru parcaje, o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați după demolarea Centralei Termice 10 din Alba Iulia, acest demers oferind o alternativă la parcările rezidențiale insuficiente.

„Pe scurt: dărâmăm azi, ca să construim mâine. Pentru că fix acesta e intervalul de timp de la predarea amplasamentului și începerea lucrărilor de demolare a CT 10, până când clădirea va fi pusă la pământ. Mai mult de furcă vom avea cu coșurile de fum, dar asta nu ne va întârzia proiectul. În foarte scurt timp vom pune la dispoziție, pentru parcaje, o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați.

ELIT

E un mod de a elimina un ”parazit” urban și de a oferi o alternativă în plus, însă insuficientă din păcate, pentru locurile de parcare rezidențiale. Pe termen scurt mai avem astfel de proiecte, împreună cu altele mai ample, însă voi vorbi despre ele atunci când vor produce efecte, nu speranțe goale”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...