Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| SCUTUL PĂDURII în Alba: Peste 400 de pomi de Crăciun, confiscați de către polițiștii din Apuseni, în urma unor controale în teren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Apuseni au confiscat peste 400 de pomi de Crăciun, în urma unor controale efectuate în teren, în cadrul acțiunilor pentru prevenirea și combaterea tăierii ilegale de pomi de Crăciun.

În urma unor controale în teren, polițiști din Apuseni au confiscat 422 de pomi de Crăciun. Acțiunile de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de pomi de Crăciun vor continua.

La data de 15 noiembrie 2020, în urma unui control efectuat în locul numit ”Hoanca Dârninosului”, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat, încărcați în remorca unui tractor abandonat, 224 de pomi de Crăciun care ar fi fost tăiați în mod ilegal.

Verificările au continuat în zonă, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului Montan de Jandarmi Arieșeni, iar în urma acestora au mai fost găsiți 198 de pomi de Crăciun tăiați ilegal.

Cei 422 de pomi de Crăciun au fost dați în custodia unui ocol silvic, iar polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanelor care i-au tăiat ilegal, în vederea tragerii lor la răspundere penală.

Controalele vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea