FOTO| SCUTUL PĂDURII în Alba: Peste 400 de pomi de Crăciun, confiscați de către polițiștii din Apuseni, în urma unor controale în teren

Polițiștii din Apuseni au confiscat peste 400 de pomi de Crăciun, în urma unor controale efectuate în teren, în cadrul acțiunilor pentru prevenirea și combaterea tăierii ilegale de pomi de Crăciun.

În urma unor controale în teren, polițiști din Apuseni au confiscat 422 de pomi de Crăciun. Acțiunile de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de pomi de Crăciun vor continua.

Elit ELIT

La data de 15 noiembrie 2020, în urma unui control efectuat în locul numit ”Hoanca Dârninosului”, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat, încărcați în remorca unui tractor abandonat, 224 de pomi de Crăciun care ar fi fost tăiați în mod ilegal.

Verificările au continuat în zonă, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului Montan de Jandarmi Arieșeni, iar în urma acestora au mai fost găsiți 198 de pomi de Crăciun tăiați ilegal.

Cei 422 de pomi de Crăciun au fost dați în custodia unui ocol silvic, iar polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanelor care i-au tăiat ilegal, în vederea tragerii lor la răspundere penală.

Controalele vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419