Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| SCUTUL PĂDURII în Alba: 20 de metri cubi de material lemnos, confiscați de polițiști în urma unor controale în teren

Ziarul Unirea

Publicat

în

20 de metrii cubi de lemne au fost confiscați în cursul zilei de 7 octombrie de către polițiștii din Avram Iancu și Câmpeni, în urma unor controale pe teren.

Polițiștii din Apuseni au confiscat 20 de metri cubi de material lemnos, în urma unor verificări efectuate în teren și în trafic. Controalele vor continua.

La data de 7 octombrie 2020, cu ocazia unui control efectuat în teren, polițiștii Postului de Poliție Avram Iancu au identificat, pe marginea unui drum forestier din zona ”Valea Boului”, 16 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă, care ar fi fost tăiat în mod ilegal.

Polițiștii au indisponibilizat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de material lemnos, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor care l-au exploatat ilegal.

Tot ieri, 7 octombrie, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din Câmpeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară, 4 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea