Rămâi conectat

Sport

FOTO: Școala Gimnazială “Nicodim Ganea” Bistra, locul 4 la ONSS-Cupa Tymbark Junior, fotbal feminin, Under 12

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de fotbal feminin Under 12 a Școlii Gimnaziale “Nicodin Ganea” Bistra a terminat pe locul 4 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar-Cupa Tymbark Junior, organizată de Ministerul Educației și Federația Română de Fotbal.

Un rezultat meritoriu realizat de fetele conduse de repurtatul antrenor Tiberiu Dandea Boca. Finalele s-au disputat pe Stadionul “Rapid-Giulești”, la masculin și feminin, Under 10 și Under 12, iar la finale și ceremonia de premiere au fost prezenți Miodrag Belodedici, Marius Niculae, Daniel Pancu și Răzvan Burleanu (președintele FRF).

În grupa B, reprezentanta Albei a câștigat toate întâlnirile: 3-0 cu Liceul Teoretic Bratca (Bihor), 4-3 cu Școala Gimnazială “Frederico Garcia Lorca” (Sectorul 3, București) și 4-0 cu Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Pitești, fiind prima cu 9 puncte (golaveraj 11-2), Semifinala a fost dramatică (în timpul regulamentar Bistra a irosit o penalitate de la 7 metri) și pierdută la loviturile de departajare (1-2, 0-0 în timpul regulamentar) cu Școala Gimnazială Nr. 11 “Șt. O Iosif” Brașov (viitoarea campioană, tot la loviturile de departajare, cu formația din Argeș, pe care Bistra a surclasat-o în grupă). În finala mică, fetele din Bistra au fost învinsă, scor 1-5 de Școala Gimnazială „Nicolae Lahovary” Trestieni (Giurgiu).

Un loc 4, meritoriu, momentul cheie fiind semifinala pierdută la lovituri de departajare, după ce am irosit o lovitură de la 7 metri! Din păcate, trei dintre jucătoare s-au accidentat în prima zi, iar acest lucru ne-a costat foarte mult. Țin să le mulțumesc fetelor din suflet pentru efortul depus, pentru dăruire, pentru dorința de a face totul pentru echipă. Suntem puțin triști, dar nu dezamăgiți, pentru că locul 4 pe țară este ceva important. Trebuie să continuăm să muncim și în viitor cu siguranță vom obține mai multe. Felicitări fetelor, pentru mine sunteți campioane! Mulțumesc părinților pentru înțelegere, colegilor pentru sprijin, domnului primar Traian Gligor care ne sprijină în toate acțiunile școlare și extrașcolare. În fapt se cuvin aprecieri pentru toți care ne-au ajutat într-un fel sau altul, doamnelor doctor, dar și familiei mele pentru înțelegere și răbdare”, a spus antrenorul Tiberiu Dandea Boca, arhicunoscutul antrenor din Munții Apuseni, un neobosit și pasionat om din fenomenul “sportul rege”.

Lotul Școlii “Nicodim Ganea” Bistra: Ioana Rîșteiu, Georgiana Rîșteiu, Mihaela Rîșteiu, Diana Adam, Mădălina Bîrla, Sorina Roman, Teodora Orlea, Anamaria Drăghici-Popa și Andra Scrob


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea