Rămâi conectat

Sport

FOTO: Școala de Dans “Chirilă” Alba Iulia s-a remarcat la Viena Dance Festival

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Școala de Dans “Chirilă” din Alba Iulia a fost reprezentată cu brio la unul dintre cele mai mari concursuri de dans modern din Europa, Viena Dance Festival, competiție care a adus la start peste 1000 de copii și tineri din 10 țări – Ungaria, Austria, Turcia, Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herțegovina, Malaezia, Portugalia, Cehia, din țara noastră partidipând doar 5 cluburi de profil.

Accesul la această întrecere de calibru s-a făcut pe bază de invitație, sportivii din Cetatea Marii Uniri fiind onorați de prezența alături de elitele dansului internațional.

Delegația condusă de Bianca si Alexandru Chirilă a fost formată din 20 de sportive cu vârste cuprinse între 9 și 21 de ani, care au prezentat 12 coregrafii la 3 categorii de vârsta. În condițiile unui concurs dificil, desfășurat pe parcursul a 14 ore, cu un juriu strict și obiectiv, iată rezultatele obținute: *Apulum Dance: Aladin – locul întâi, Dans țigănesc – locul întâi, Burlesque – locul întâi; *Spirit Liber: crazy minds – locul doi, Acrodance – locul doi, Dans contemporan – locul șase, Tarantella grup – locul întâi: *duo Filimon/Szackacs – locul întâi; *duo Sunzuiană/Gherman – locul întâi; *duo Neamțu/Moș – locul 4; *solo Bianca Câmpean – locul 11; *solo Alexa Chirilă – locul 12.

Școala de Dans “Chirilă” ființează în municipiul reședință de județ de două decenii, având în palmares peste 400 de trofee obținute în cadrul a peste 200 de participări la competiții nationale și internaționale.

La Școala «Chirilă» e greu, se muncește mult, se ridică tonul, se ceartă, se felicită, se face performanță, se încurajează talentul, se susține și apreciază efortul, se educă copiii în spirit competitiv. Doar caracterele puternice, ambițioase și răbdătoare rezistă. Muncim, dansăm, cu aceste principii, de 20 de ani și nu mă îndoiesc deloc că cine apreciază aceste calități va rămâne alături de noi sau se va grăbi să ne calce pragul”, a transmis Bianca Chirilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, performanță extraordinară: calificare în semifinale la Under 19! „Alb-negrii” au eliminat CSM Reșița, campioana de anul trecut

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a reușit o performanță extraordinară: calificarea în semifinalele Campionatului Under 19! În sferturile de finală, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate”, uniriștii au învins, scor 1-0 (0-0), pe CSM Reșița, campioana de anul trecut. Unicul gol a fost marcat în minutul 79 de D. Nistor, după o acțiune îndividuală în flancul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea