FOTO| Schimbare de gardă la ISU Alba: 14 salvatori din noua generație iau locul celor 3 militari trecuți în rezervă

Trei pompieri ai ISU Alba au trecut în rezervă, azi, după peste 30 de ani de serviciu militar în slujba cetățenilor județului, în aceeași zi 14 tineri elevi ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă începându-și stagiul de pregătire la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,UNIREA”.

„După peste 30 de ani de serviciu militar în slujba cetățenilor, colegii noștri, plt. adj. Sabău Daniel, plt. adj. Motogna Virgil Dorin și plt. adj. șef. Helerea Ovidiu au fost trecuți astăzi, în cadrul unui ceremonial militar, în rezervă cu drept la pensie.

ELIT

II felicitam pentru modul în care au activat în toți acești ani și pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă.
Le dorim multă sănătate colegilor, o pensie cât mai lungă și le reamintim ca rămân parte activă din marea familie a pompierilor!

Iar fiindcă un capitol încheiat este întotdeauna precedat de un alt început, de astăzi 14 elevi ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldești vor începe stagiul de pragătire în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba.

Le urăm o cariera plina de satisfacții profesionale!”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...