Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Scandalagiu turmentat amendat de polițiștii locali din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 15.02.2018, în jurul orei 8:30, în zona staţiei de autobuz de pe Calea Moţilor, situată în zona Primăriei Municipiului Alba Iulia, un tânăr aflat în stare de ebrietate a provocat un scandal, tulburând liniştea și ordinea publică.

Situaţia creată a atras atenția cetăţenilor din zonă şi a patrulei de ordine publică a Poliţiei Locale. Aceasta din urmă l-a interceptat, oprit şi transportat la sediul Poliţiei Locale pentru stabilirea identităţii şi sancţionarea scandalagiului.

Acesta se numeşte T.N.C. are vârstă de 21 de ani și provine din localitatea Sebeş jud. Alba. A fost sancționat cu suma de 400 de lei pentru fapta comisă, conform Legii 61/1991 republicată.

Poliția Locală din Alba Iulia invită cetățenii care constată orice fel de ilegalitate sau deranj al ordinii publice să contacteze telefonic dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon 0258 989.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea