Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Șase străzi din municipiul Sebeș vor fi modernizate: Investiții de circa 16 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șase străzi din Sebeș vor fi modernizate: Investiții de circa 16 milioane lei

Primăria Municipiului Sebeș a lansat licitația publică pentru modernizarea străzilor Oituz, Doinei, Moților, Cloșca, Alunului și Depozitelor.

Citește și: FOTO Liceul tehnologic de la Sebeș, proiect unic în România, la un pas de finalizare: Cum arată colosul de sticlă, cu o arhitectură deosebită și tehnologii de ultimă generație

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lucrările de modernizare includ: partea carosabilă, trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării și evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră.

Valoarea totală a investițiilor este de circa 16 milioane lei, din care 8,4 milioane lei reprezintă o finanțare nerambursabilă obținută prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, accesat cu succes de Primăria Municipiului Sebeș.

Punerea în practică a lucrărilor va deschide posibilități noi pentru dezvoltarea activităților economice în zonele menționate și va contribui la îmbunătățirea condițiilor de mediu, prin eliminarea surselor de praf și noroi generate de străzile neasfaltate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea