Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Sara Păcurar, de la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, premiul întâi la olimpiada de engleză și calificare la faza națională. Ce alte performanțe au obținut elevii aiudeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sara Păcurar, de la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea”, premiul întâi la olimpiada de engleză și calificare la faza națională. Ce alte performanțe au obținut elevii aiudeni

Elevii Școalii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” din Aiud au obținut rezultate deosebite la fazele județene ale olimpiadelor școlare, iar performanțele lor mențin municipiul în topul olimpicilor județeni.

Astfel, fizicienii din clasa a VI-a, Răzvan Vasînc și Vlad Codrea, au obținut primele două mențiuni la faza județeană a Olimpiadei de fizică! Coordonați de profesor Roșian Sanda, aceștia au demonstrat că ambiția, munca și inteligența vor fi mereu răsplătite!

Nici la olimpiada de limba și literatura română elevii aiudeni nu s-au lăsat mai prejos și au obținut două premii doi și patru mențiuni, după cum urmează:

Bunea Andra -Premiul II
Judea Alexia – Premiul II
Docea Filip- Mentiune
Popa Patricia -Mentiune
Diaconu Teodora -Mentiune
Mitroi Ryana -Mentiune

Performanțele continuă la Scoala Gimnazială ”Ovidiu Hulea” cu rezultatele excepționale de la limba engleză. Eleva Sara Păcurar a obținut premiul I la faza județeană și s-a calificat astfel la faza națională. Eleva Andra Bunea a reușit și la engleză un rezultat lăudabil, obținând premiul III.

”Suntem foarte mândri de voi! Felicitări, copii minunați!”, au transmis reprezentanții școlii pe pagina de Facebook a instituției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine încântătoare, imediat după ploaie

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine încântătoare, imediat după ploaie Un curcubeu dublu senzațional a putut fi văzut sâmbătă după-masa, pe cerul municipiului Alba Iulia, imediat după ploaie, când cerul s-a înseninat. Imagini spectaculoase cu curcubeul dublu au fost surprinse de mai mulți albaiulieni, care le-au postat pe rețelele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea