Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| “Săptămână românească online”: Preșcolarii Grădiniței Licurici din Alba Iulia marchează Ziua Națională a României prin activități educative inedite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preșcolarii Gradiniței Licurici din Alba Iulia au dorit să sărbătorească împreună Ziua Națională a României, chiar dacă nu s-au putut întâlni în mod tradițional, fizic la grădiniță. Niciodată nu suntem prea mici ca să aflăm lucruri interesante despre țara noastră și despre ce înseamnă să fii român!

Micuții patrioți s-au bucurat de o “Săptămână românească online” în cadrul căreia au participat la activități educative inedite , au descoperit lucruri interesante despre țară și valorile naționale, s-au imbrăcat cu drag și mândrie în portul popular , au confecționat stegulețe, decorațiuni sau diferite figurine cu simbolurile românești.

Mici dar inimoși copilașii și-au exprimat bucuria și mândria de a fi români prin mici clipuri inregistrate acasă alături de cei dragi .În cadrul întâlnirilor on line au avut ateliere de creație alături de părinți și d-nele educatoare , au cântat, au recitat, au dansat o horă iar zâmbetele lor și buna dispoziție au fost molipsitoare . Să învățăm de la cei mici că optimismul este credința care conduce către împlinire. Nimic nu poate fi făcut fără speranță și încredere, fiindcă puține lucruri în viață sunt mai puternice decât un imbold pozitiv, iar un zâmbet, o lume de optimism și speranță, un „poți să o faci” atunci cînd lucrurile sunt dificile, ne pot impulsiona să depășim situațiile de criză din viața noastră.

Chiar in contextul actual când învățarea se face la distanță, putem stimula dorința de cunoaștere prin diferite contexte de învățare, prin activități interesante și atractive și cel mai important prin susținere, înțelegere, comunicare și iubire. Rămânem împreună și totul va fi bine!! Copilașii au fost recompensați cu diplome personalizate de ” Mici Patrioți”! La mulți ani, dragii noștri românași! La mulți ani România!

[nggallery id=8053]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea