Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Sâmbătă seara albaiulienii s-au întors la copilărie, în Club Allegria. Tinerii au jucat până şi şotron

Alexandra Mates

Publicat

în

Sâmbătă seara, Club Allegria a găzduit una dintre cele mai inedite petreceri din ultimul timp  – „Back to childhood” (întoarcerea la copilărie). Sute de tineri albaiulieni,  dornici să-şi aducă aminte de copilărie, au răspuns pozitiv invitaţiei organizatorilor, astfel că în jurul orei 1.00 clubul a fost plin ochi.

 „O lume minunată….în care s-au găsit….nuuuuumai copiii, O lume cu mult soare şi multe jucăăăăriii ….pentru copii…”, cam aşa se descrie seara de sâmbătă din Club Allegria.

Organizatorii au decorat clubul cu tot felul de „amintiri ale copilăriei”. La intrare petrecăreţii au fost întâmpinaţi cu bombonele colorate  iar pe  jos era plin de baloane. Pereţii au fost decoraţi cu jucării şi desene pe hârtie iar pe monitoare toată seara au rulat desene animate dintre cele mai cunoscute, precum Tom &Jerry sau Popeye marinarul. Ce să mai spunem că… a fost desenat şi un şotron, şi chiar i-am surprins pe câţiva tineri dând cu moneda şi sărind de pe un picior pe altul.

 Petrecerea s-a dovedit a fi un real succes.  Cel care s-a ocupat de întreţinerea atmosferei a fost Dj Radu , care a avut grijă să-i ţină în priză şi să-i distreze pe cei prezenţi cu cele mai tari hituri ale tuturor timpurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

JOI: Spectacolul „Scufița roșie”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Națională a României printr-un spectacol care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, în data de 30 noiembrie.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

 

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la spectacol, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Românilor. Haideți să sărbătorim împreună, prin teatru, acest eveniment al nostru, al tuturor!

Așadar, vă așteptăm cu mult drag joi, 30 noiembrie 2023, de la orele 12:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la spectacolul care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, regia Viorica Boda și Teodora Popa. Intrarea este gratuită!!

Așa vă vom întâmpina, veseli, cu cântec și pregătiți de poveste:

„La teatrul nostru bine aţi venit,
O să jucăm şi-n astă dimineaţă.
Păpuşile frumos s-au pregătit
Unei poveşti să-i dea şi astăzi viaţă.”

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare