Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Salina ”ROMAN” Cugir: De la tratametul prin terapie salină, la ședințe gratuite de bioenergie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începînd din acest an,  Salina ,,Roman Cugir” și-a îmbunătățit activitatea în favoarea beneficiarilor cu încă o procedură de tratament și anume bioenergia.

  Administratorul salinei, Larion Rinja ne-a informat că în afară de tratamentul din salină, cugirenii beneficiază și de ședințe gratuite cu bioenergie REIKI, o tehnică de terapie în care este inițiat de 6 luni, din cele 3 grade de inițiere în dmeniu, acesta fiind atestat pentru gradul 1 și 2. Salina ,,Roman” a fost înființată în urmă cu aproximativ doi ani, numărul celor care au solicitat tratament se ridică la peste 600 persoane din care 60% adulți și restul copii, majoritatea acuzând probleme de astm.

Efectele salinoterapiei sunt potrivit administratorului: eliminarea focarelor de infecție ale tractului respirator; ameliorarea afectiunilor respiratorii și O.R.L; prevenirea răcelii si a gripei; curățarea căilor respiratorii de particulele din fumul de tigară; diminuarea reacțiilor alergice de sezon ș.a.

Întreprinzătorul construcției, Larion Rinja,  a pornit în demersul său de la o problemă de familie și anume, de a găsi o soliție prin care să trateze sănătatea fiului său care se confruntă cu dese și neplăcute afecțiuni de apnee, rinită alergică, polipi și amigdale inflamate. A fost o idee de bun augur care, așa cum ne-a declarat tatăl copilului, a observat cum starea de sănătate a fiului său s-a ameliorat, fără a mai fi nevoie de intervenții operatorii și nici de medicamente.  Un semnal în acest sens l-a avut și în urma unor ședințe de terapie salină, pe care copilul le-a făcut la salina de la Praid, de unde acesta se întorcea, de fiecare dată, cu o stare mult mai bună.

,,Pentru anul acesta, mi- am propus să vindecăm cât mai multe persoane cu aceste terapii 100%  natulale și fară efecte adverse nocive.

Referitor la tratamentele cu bioenergie, am simtit ca trebuie sa fac si asta. Mi-am urmat instinctul si  cred că am luat o decizie bună.

Vreau să precizez că am remarcat o înțelegere mai bună din partea medicilor din oraș, care trimit la noi, în special copii și personae vârstnice recomandându-le pentru vindecare și o cură la salină”, ne-a declarat Larion Rinja.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea