Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Sală Polivalentă și Complex Sportiv în Alba Iulia pentru dezvoltarea sportului: Primăria lansează în consultare publică noul PUZ

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO: Sală Polivalentă și Complex Sportiv în Alba Iulia pentru dezvoltarea sportului: Primăria lansează în consultare publică noul PUZ

Municipiul Alba a publicat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea unei noi Săli Polivalente și a unui Complex Sportiv care vor ajuta la dezvoltarea sportului în județ.

Cele două construcții vor fi amplasate în Alba Iulia, strada Brândușei, nr, 50. Imobilele vor deservi ca și motor de dezvoltare a sportului pentru municipiu. În jurul acestora vor fi amplasate mai multe zone de recreere, zone mixte pentru funcțiuni complementare și zone administrative.

Sala Polivalentă, un vis al multor albaiulieni și un deziderat al primarului Gabriel Pleșa, tot mai aproape de realitate. În această perioadă, propunerea Planului Urbanistic Zonal necesar în vederea construirii unei săli polivalente se află în etapa de consultare publică, pe www.apulum.ro, până în data de 18 aprilie, urmând ca la jumătatea lunii mai să fie organizată o dezbatere publică,” a precizat Flaviu Buta, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, pentru ziarulunirea.ro.

Proiectul prevede că un procent de minim 30% să fie ocupat cu spații verzi, urmând ca pe această zonă se se implementeze: piste de biciclete, plantare de arbori de talie mare și o zonă cu funcțiuni de sport-agrement care să participe în mod direct la îmbunătățirea climatului social.

Conform documentației, proiectul se află în stagiul de consultare publică. Până în data de 13.05.2024, se pot trimite observații și propuneri de la vecinii direcți, factorii interesați sau potențiali afectați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea