Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Sala de Sport din Câmpeni a fost redată pentru desfășurarea orelor de educație fizică a elevilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de sport din Câmpeni, strada Izvoarelor a fost redată, începând de miercuri 3 martie, pentru desfășurarea orelor de educație fizică ale elevilor. Anunțul a fost făcut de către primarul Cristian Dan Pașca într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Potrivit acestuia, conducerea Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni a solicitat administrației locale încheierea unui parteneriat pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport în incinta Sălii de Sport nr. 2, aflată în proprietatea orașului Câmpeni.

„Conducerea Liceului Tehnologic Silvic Câmpeni a solicitat administrației locale încheierea unui parteneriat pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport în incinta Sălii de Sport nr. 2, aflată în proprietatea orașului Câmpeni.

În acea locație funcționează și Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, așa că am discutat cu cei de la Direcția de Sănătate Alba și am regândit circuitele în așa fel încât sala de sport să fie în continuare funcțională și pentru cei care vin să se vaccineze, dar și pentru elevi.

Vreau să le mulțumesc colegilor consilieri locali care au avut încredere în mine și au votat parteneriatul cu Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni.

Totodată, aș vrea să le transmit colegilor consilieri de la PSD care nu au vrut să voteze acest partenerit, ca pe viitor să fie mai maleabili și să aibă încredere în mine când le spun că anumite probleme pot fi rezolvate printr-o bună organizare și prin comunicare.Sportul este important pentru copiii noștri și pentru noi toți mai ales în această perioadă de pandemie.

Trebuie să facem în așa fel încât sănătatea locuitorilor din orașul nostru să fie pe primul loc. Și am demonstrat că putem găsi soluții bune atunci când ne preocupă binele comunității noastre”, a scris Cristian Dan Pașca pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea