Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: S-a umplut Facebook-ul cu albaiulieni deghizaţi de Haloween!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de albaiulieni au sărbătorit joi seara Haloween-ul. Indiferent că au petrecut în club, la o petrecere privată sau chiar la antrenamentul de fitness, albaiulienii au luat în serios sărbătoarea şi s-au costumat în cele mai trăznite personaje.

Aceştia au dat dovadă de creativitate şi imaginaţie şi au intrat de-a dreptul în spiritul sărbătorii. Fantome vesele, vrăjitoare iscusite, monstruleţi simpatici, indieni zburli, călugări obraznici, pisicuţe adorabile, au fost doar câteva dintre personajele în rolul cărora au intrat albaiulienii noştri.

Deşi împrumutată de la americani, sărbătoarea de Halloween este din ce în ce mai populară şi în rândul albaiulienilor. Dornici de distracţii mai puţin obisnuite, petrecăreţii nu prea sunt interesaţi de semnificaţia sărbătorii. Chef să fie. Şi chef a fost. Dovadă stau câteva imagini adunate de pe Facebook (pe care o să vi le prezentăm la sfârşitul articolului). Revenind la semnificaţia sărbătorii, obiceiul costumelor se pare că vine de la englezi, care credeau ca în noaptea spiritelor rele nu puteau ieşi afară decât costumati, pentru a speria fantomele. Ei bine, unii albaiulieni s-au adaptat obiceiului, însă alţii nu. Chiar dacă s-au abătut de la semnificaţia sărbătorii, bărbaţii care abia au apucat să devină femeie pentru o noapte, au avut acum ocazia să o facă. Însă, cum s-a simţit în pielea lor….nu ştim să vă spunem!

Însă…cel mai important! Aceştia nu au ratat ocazia de a imortaliza momentele din seara terifiantă, şi de a şi le posta pe Facebook, pentru ca toată lumea din jurul lor să-i poată admira.

Dar ce mai contează, când toată lumea zâmbeşte, se distrează şi mai ales….se adaptează!

Vă invităm să vedeţi mai jos câteva imagini de la „Haloween-ul albaiulian”:

[nggallery id=572]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea