Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: S-a tras cortina peste încă o ediție a Festivalului Folk „Zilele Tineretului” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În ciuda timpului nefavorabil, care a cam încurcat planurile de campanie electorală a unor pretendenți la primărie, câteva sute de cugireni au participat si duminică la spectacolul organizat în cadrul Festivalului Folk ,,Zilele Tineretului” Cugir , eveniment aflat anul acesta la cea de-a IX-a ediție.

festival cugir011Ca si sâmbătă seara, aceștia s-au adunat în fața scenei amplasate (neinspirat), într-o zonă populată de pe strada Alexandru Sahia, locatarii din blocuri fiind obligați să suporte ore în șir, intensitatea decibelilor generați de zgomotoasele stații, care au deranjat până și slujba de vecernie desfășurată la bisrica din apropiere. Cei care au suportat frigul și ploaia, n-au avut decât de câștigat, deoarece artisti talentati, formatii muzicale si solisti vocali, le-au oferit momente de adevarata valoare. Spectacolul a debutat cu recitalul susținut de elevi ai Școlii Gimnaziale ,,Iosif Pervain”, după care și-au dat concursul artiștii Cercului de canto, pian și chitară condus de profesoara Corina Băcăințan.

Spectatorii au avut de asemenea prilejul să-i revadă în concert pe membrii trupelor ,,Amurg”, ,,Millenium C” și ai grupului ,,Aprentis”, iar în final s-au bucurat de prestația valoroșilor interpreți Ducu Berți și Mike Godoroja. S-a tras astfel cortina si peste a IX-a editie a Festivalului de FolK „ Zilele Tineretului” Cugir, devenit o traditie, grație organizatorilor: Consiliul local, Primăria și Casa orășeneșenească de Cultură. (C.P.)

[nggallery id=2079]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video: Caricaturistul Costel Pătrășcan, expoziție la Alba Iulia, la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024: Desene cu umor pe teme culturale și educaționale La Târgul de cArte Alba Transilvana, care are loc pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia participă și caricaturistul brăilean Costel Pătrășcanu. Expoziția sta constă în desene pline de umor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea