FOTO: S-a deschis Târgul de Crăciun la Aiud. Concert Fly Project, colinde, patinoar și cadouri pentru copiii prezenți

Paul Voicu - Primar 2020

Duminică s-a deschis Târgul de Crăciun de la Aiud, a șasea ediție. Aiudenii și cei aflați în oraș s-au putut bucura de atmosfera de sărbătoare din Piața Consiliul Europei.

ELIT

Deschiderea oficială a Târgului a avut loc duminică, 10 decembrie, începând cu ora 16:00, cu un concurs pe gheață la care au participat elevi de la școlile aiudene, urmat de un concert de colinde al grupurilor vocale ale unităților de învățământ.

La lăsatul serii, s-au aprins în mod simbolic, luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu programul de colinde al Ansamblului ”Doina Aiudului”, împreună cu Marius Moga și un concert de muzică ușoară susținut de formația Fly Project.

Mihail David - 2020
Un moment așteptat mai ales de cei mici, a fost sosirea lui Moș Crăciun, odată cu aprinderea luminilor festive, moșul împărțind cadouri copiilor prezenți în Piața Consiliul Europei.

Începând de duminică, aiudenii se vor putea bucura de patinoarul amplasat în centrul municipiului, care va funcționa până în data de 23 ianuarie 2018, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Aiudenii sunt invitați să se bucure în tihnă de evenimentele și programele pregătite și să își umple inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou.

Sursa foto: facebook, Primăria Municipiului Aiud

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...