Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: S-a deschis Târgul de Crăciun la Aiud. Concert Fly Project, colinde, patinoar și cadouri pentru copiii prezenți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică s-a deschis Târgul de Crăciun de la Aiud, a șasea ediție. Aiudenii și cei aflați în oraș s-au putut bucura de atmosfera de sărbătoare din Piața Consiliul Europei.

Deschiderea oficială a Târgului a avut loc duminică, 10 decembrie, începând cu ora 16:00, cu un concurs pe gheață la care au participat elevi de la școlile aiudene, urmat de un concert de colinde al grupurilor vocale ale unităților de învățământ.

La lăsatul serii, s-au aprins în mod simbolic, luminile festive de Crăciun, evenimentul continuând cu programul de colinde al Ansamblului ”Doina Aiudului”, împreună cu Marius Moga și un concert de muzică ușoară susținut de formația Fly Project.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Un moment așteptat mai ales de cei mici, a fost sosirea lui Moș Crăciun, odată cu aprinderea luminilor festive, moșul împărțind cadouri copiilor prezenți în Piața Consiliul Europei.

Începând de duminică, aiudenii se vor putea bucura de patinoarul amplasat în centrul municipiului, care va funcționa până în data de 23 ianuarie 2018, în intervalul orar 12:00 – 22:00.

Aiudenii sunt invitați să se bucure în tihnă de evenimentele și programele pregătite și să își umple inimile de lumină și fericire, în așteptarea sărbătorii Crăciunului și a Anului Nou.

Sursa foto: facebook, Primăria Municipiului Aiud

[nggallery id=5008]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul judeţean dintre Sălciua de Sus şi Teiuş va fi modernizat. Vor fi lucrări la 7 poduri, se vor amenaja piste de biciclete, iar trecerile de pietoni vor fi semnalizate cu fotovoltaice Reabilitarea și modernizarea drumului județean care pornește de pe Valea Arieșului, din   Sălciua de Sus (DN 75), străbate zona Munților Apuseni și face […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea