Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Românii au început să își repare singuri drumurile: ”Au demarat lucrările de reparaţii la un drum judeţean. Câştigătorul licitaţiei este vecinul nostru, nea Ion”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Românii au început să își repare singuri drumurile: ”Au demarat lucrările de reparaţii la un drum judeţean. Câştigătorul licitaţiei este vecinul nostru, nea Ion”

Localnicii care s-au săturat să aştepte intervenţia autorităţilor pe un drum judeţean din Munţii Orăştiei au ieşit cu roaba şi lopata pentru a-l repara.

Drumul Judeţean 668 A, din comuna Boşorod, Munţii Orăştiei, a fost în ultimii ani devastat de viituri.

Traversează pădurile de pe Valea Luncanilor până în apropiere de Cetatea dacică Piatra Roşie, însă nu a mai fost modernizat, la fel ca alte sectoare de drumuri judeţene din zonă. Ploile îl fac adesea impracticabil, însă oamenii din satele de munte nu îşi mai pun speranţe în ajutorul autorităţilor.

Unii dintre ei s-au apucat singuri de reparaţii şi le-au transmis un mesaj ironic reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara.

„La doar un an şi jumătate de la ploile şi viitura care au afectat partea carosabilă, au demarat lucrările de reparaţii la drumul judeţean DJ 668 A. Câştigătorul licitaţiei este vecinul nostru, nea Ion. El a promis că va folosi la astuparea gropilor o roabă şi o lopată de ultimă generaţie. Mulţumim Consiliului Judeţean Hunedoara pentru atenţie”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook Fundaţia Dacica.

În ultimii ani, mai multe drumuri locale din comuna Boşorod au fost modernizate, în timp ce porţiuni din Drumul Judeţean 668 spre Cetatea dacică Piatra Roşie şi spre Peştera Cioclovina au rămas la fel de degradate, în aşteptarea intervenţiilor anunţate de CJ Hunedoara.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea