Rămâi conectat

Sport

FOTO: România, victorie facilă în Andorra, în debutul preliminariilor Euro 2024 | Stanciu și Rațiu, titulari în distribuția „tricolorilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

România a debutat cu o victorie facilă în preliminariile Euro 2024, 2-0 (1-0), în deplasare cu Andorra, în distribuția lui Edward Iordănescu regăsindu-se doi jucători din Alba: albaiulianul Nicolae Stanciu, căpitanul primei reprezentative și purtătorul tricoului cu nr. 10, și apărătorul Andrei Rațiu (originar din comuna Unirea).

„Tricolorii” s-au impus la pas împotriva celui mai modest oponent din Grupa 1, care în ultima jumătate de oră a evoluat în inferioritate numerică, reușite semnate de doi Denis, Man (35) și Alibec (50), iar marți joacă pe teren propriu cu Belarus, pe „Arena Națională”. Rămân cele 3 puncte, dar și o prestație neconvingătoare a României

Un start lejer al preliminariilor, însă lupta pentru calificare rămâne complicată, prin prisma regresului primei reprezentative, care din 2016 nu s-a mai calificat la vreun turneu final.

În jur de 2000 de spectatori au fost alături de România pe „Estadi Nacional”, iar în prima repriză în sectorul ocupat de facțiunea „Uniți Sub Tricolor” a izbucnit o bătaie generală.

Nicolae Stanciu a fost înlocuit în minutul 77, iar Rațiu, „spaniolul” din flancul drept al defensivei, a jucat până la final.

În primele meciuri din grupă s-au jucat mai devreme: Belarus – Elveția 0-5 (Steffen 4′, 17′, 29′, Xhaka 62′, Amdouni 65′) și Israel – Kosovo 1-1 (D. Peretz 56′ / Dasa 36′-autogol).

Foto: Lucian Danciu, Andorra La Vela


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea