Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| RESPECT! Deși are o singură mână, ultramaratonistul aiudean Levente Polgar taie lemne pentru moți, după inundațiile din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultramaratonistul Levente Polgar, sportivul cu o singură mână din Aiud, arată încă o dată că nu există limite, atunci când îți propui un lucru pe care vrei să îl vezi realizat.

Astfel, sportivul din Alba nu a stat pe gânduri când a auzit veștile sumbre dinspre munții Apuseni, unde inundațiile cumplite au furat casele oamenilor, împreună cu agoniseala lor de o viață.

Deși Levente Polgar și-a pierdut mâna dreaptă când era copil, acesta nu a ezitat să urce până în localitatea Cărpiniș, pentru a-i ajuta pe moți să-și reconstruiască satul, fiind fotografiat în timp ce tăia lemne.

„Avem ce învăța de la acest munte de om: respectul pentru muncă și pentru semeni”, a fost mesajul care a însoțit fotografia sa, postată în mediul online.

Sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea