Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Reprezentanții TC SUN Alba Iulia, remarcați la “Cupa Hoia”, la Cluj-Napoca, de 5 ori pe podium!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noi rezultate de apreciat au reușit reprezentanții TC SUN Alba Iulia la turneul “Cupa Hoia – Trofeul Sport Play Sistem”, o competiție de tenis de câmp, la dublu, disputată recent la Cluj-Napoca.

Astfel, tenismenii din Cetatea Maii Uniri au urcat în 5 rânduri pe podium, alături de partenerii de dublu. Cele mai frumoase victorii s-au dovedit cele două locuri întâi câștigate la categoria 14 ani băieți de echipa formată din Mircea Plopeanu (TC Sun Alba Iulia) și Patrik Bolduț (ACS Sergiu Carp Tennis Club), respectiv la categoria 16 ani fete de echipa formată din Briana Moldovan (TC Sun Alba Iulia) și Sofia Cătană (CSS Oradea). Pe poziția a doua s-au clasat echipele de băieți 12 ani, David Chiorean (TC Sun Alba Iulia) și Yannis Szekely (CS Marc Tenis) și fete, 14 ani, dublu format din Brândușa Dumitru și Chrissa Moldovan (foto, ambele de la TC Sun Alba Iulia). Pe treapta a 3-a a podiumului a urcat, la categoria 12 ani, mixt, perechea compusă din Anamaria Horșa și David Chiorean (amândoi de la TC Sun Alba Iulia).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Locurile obținute sunt cu adevărat impresionante, având în vedere că la turneu au participat jucători și jucătoare cu experiență din întreaga țară. Această performanță este un rezultat al antrenamentelor intense și a adevăratei pasiuni pentru tenis. În plus, credem că această performanță nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor de joc, a întregii echipe de antrenori, a familiei și a prietenilor care i-au susținut de pe marginea terenului. Vă mulțumim tuturor pentru susținere și pentru că ați fost alături de jucători pe tot parcursul competiției. Aceste rezultate sunt o dovadă a angajamentului clubului nostru față de performanță, valori și disciplină. Suntem încrezători că sportivii noștri vor continua să strălucească în competițiile viitoare și că ne vor reprezenta cu mândrie”, a transmis Cristina Moldovan, reprezentantul reputatului club de tenis juvenil din Cetatea Marii Uniri. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea