Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Reamenajarea Cabinetului de Cardiologie din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Municipal Aiud a fost finalizată: Un Ecocardiograf și un sistem pentru efectuarea Testului Ergometric, printre noile dotări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urmă cu câteva zile a fost finalizată reamenajarea Cabinetului de Cardiologie din Ambulatoriul Integrat, în cadrul proiectului „CardioFirst”, care își propune optimizarea Serviciilor de Cardiologie prestate de către Spitalul Municipal Aiud.

Obiectivul proiectului „CardioFirst” este transformarea Cardiologiei într-un punct de forță atât la nivelul unității, cât și în peisajul medical regional.

Reamenajarea Cabinetului, dotarea cu un Ecocardiograf Color Doppler, marca Philips și cu un sistem pentru efectuarea Testului Ergometric (esențial în managementul clinic al patologiei ischemice, principalul determinant al mortalității în general) fac parte din acest demers și reprezintă doar o parte dintre măsurile de modernizare stabilite în primul rând ținând cont de viziunea Dr. Hurani Majid, Directorul Medical și Medic Primar Cardiolog, a Dnei. Dr. Groza Ioana, Medic Specialist Cardiolog și a Dnei As. Dana Borta care se ocupă împreună de buna desfășurare a activității Cabinetului.

”Cu greu poate fi cuantificată contribuția și implicarea Dr. Hurani în această perioadă. Puțini ar fi avut curajul să își asume enorma responsabilitate de a conduce medical Spitalul în cursul Pandemiei Covid-19. Zi și noapte, săptămână de săptămână Dr. Hurani a fost precum o adevărată inimă: a organizat eficient serviciul de pretriaj, ne-a susținut pe toți în momentele dificile prin care am trecut și multe, multe altele. Energie și dăruire fără margini și fără rezerve! Cu greu se poate descrie în cuvinte sentimentul de siguranță și claritate pe care ni l-a transmis tuturor, reușind să ne unească și motiveze, să ne susțină în a continua, mai ales în momentele dificile…așa cum face o INIMĂ ADEVĂRATĂ!”, spun reprezentanții spitalului.

Foto: Claudia Chiorean

[nggallery id=7909]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea