FOTO| Reamenajarea Cabinetului de Cardiologie din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Municipal Aiud a fost finalizată: Un Ecocardiograf și un sistem pentru efectuarea Testului Ergometric, printre noile dotări

În urmă cu câteva zile a fost finalizată reamenajarea Cabinetului de Cardiologie din Ambulatoriul Integrat, în cadrul proiectului „CardioFirst”, care își propune optimizarea Serviciilor de Cardiologie prestate de către Spitalul Municipal Aiud.

Obiectivul proiectului „CardioFirst” este transformarea Cardiologiei într-un punct de forță atât la nivelul unității, cât și în peisajul medical regional.

ELIT

Reamenajarea Cabinetului, dotarea cu un Ecocardiograf Color Doppler, marca Philips și cu un sistem pentru efectuarea Testului Ergometric (esențial în managementul clinic al patologiei ischemice, principalul determinant al mortalității în general) fac parte din acest demers și reprezintă doar o parte dintre măsurile de modernizare stabilite în primul rând ținând cont de viziunea Dr. Hurani Majid, Directorul Medical și Medic Primar Cardiolog, a Dnei. Dr. Groza Ioana, Medic Specialist Cardiolog și a Dnei As. Dana Borta care se ocupă împreună de buna desfășurare a activității Cabinetului.

”Cu greu poate fi cuantificată contribuția și implicarea Dr. Hurani în această perioadă. Puțini ar fi avut curajul să își asume enorma responsabilitate de a conduce medical Spitalul în cursul Pandemiei Covid-19. Zi și noapte, săptămână de săptămână Dr. Hurani a fost precum o adevărată inimă: a organizat eficient serviciul de pretriaj, ne-a susținut pe toți în momentele dificile prin care am trecut și multe, multe altele. Energie și dăruire fără margini și fără rezerve! Cu greu se poate descrie în cuvinte sentimentul de siguranță și claritate pe care ni l-a transmis tuturor, reușind să ne unească și motiveze, să ne susțină în a continua, mai ales în momentele dificile…așa cum face o INIMĂ ADEVĂRATĂ!”, spun reprezentanții spitalului.

Mihail David - 2020

Foto: Claudia Chiorean

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...