Rămâi conectat

Sport

FOTO Răzvan Ponoran, locul 6 în clasamentul general al clasei regina din Dunlop Romanian Superbike 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru Dunlop Romanian Superbike, cel mai puternic campionat românesc de motociclism viteză, anul competițional 2014 s-a încheiat. Din fericire, pentru pilotul originar din Zlatna acest final de an este unul foarte bun, talentul, pasiunea și munca depusă îl poziționează pe locul 6 general al clasei regina Superbike! Dacă ne amintim de interviul pe care Răzvan l-a avut cu noi la sfârșitul anului trecut, când se bucura de podiumul obținut la clasa GP Racer Rookies Cup 1000 (locul 3), pilotul si-a exprimat targetul pentru anul acesta, an care se anunța cu mult mai greu… targetul era să se numere printre primii 10 piloți ai clasei regina.

Razvan Ponoran05

Se pare ca Răzvan și-a atins foarte bine scopul, un an care i-a mărit valoarea prin experiența acumulata.

“Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute și mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături și au avut încredere în mine! Mă refer la oameni dragi, prieteni, sponsori si echipa mea Team33 Cluj.

Nu a fost ușor, dar a fost o provocare frumoasă pentru mine…tehnic vorbind am avut un mare dezavantaj în fata colegilor mei, concurând cu aceeași motocicleta de anul trecut, un Suzuki GSXR 1000, practic cea mai slabă motocicletă de viteză de la clasa Superbike. Poziția 6 chiar este un loc muncit, luptându-mă la fiecare dintre cele 7 etape cu o motocicleta care îmi părea tot mai greoaie, lenta și neascultătoare! Însă repet, asta mi-am propus, să închei anul competițional tot cu acest motor, fără a mai face investiții, pentru că doar muncind mai mult pot aprecia și folosi la adevărata valoare o noua motocicleta, demna de clasa la care concurez!”, a spus Răzvan Ponoran.

Răzvan si-a vândut chiar zilele trecute motocicleta cu care a concurat și deja își pregătește intens noua  achiziție pentru anul competițional 2015, un Kawasaki ZX10 cu care abia aștepta să se împrietenească și cu care să obțină rezultate mai bune!

Razvan Ponoran04

Pâna atunci, pilotul ne invită sâmbăta, 1 noiembrie ora 19:30 la “Gala Campionilor” Dunlop Romanian Superbike, care va avea loc în București – Expat Pub, Str. Blanari nr. 21, pentru a îi aplauda pe cei mai buni sportivi ai anului. Primii 10 piloți ai fiecărei clase vor fi chemați în fața publicului, printre care și colegii săi de echipa:  Alex Szekely – castigator al clasei GP Racer Rookies Cup 1000 si Victor Mihailescu – ocupant al locului 9 la clasa Supersport. Cu alte cuvinte, bucurie pentru întreaga echipa Team33 Cluj!

“Le mulțumesc sponsorilor: MercurGrup, Wercometal, Erika Star, Elis Pavaje, Alpin 57 Lux, Farmacia Hygiea, cărora le sunt foarte recunoscător pentru încredere și sprijin! Le sunt dator cu cele mai bune rezultate si promit că nu îi voi dezamăgi în continuare! Să ne auzim cu bine în 2015 și să aveți un final de an minunat!”, a conchis Răzvan.

[nggallery id=2516]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea